Зустріч з нащадком видатного психолога Анни Іванівни Кагальняк

14 вересня 2017

Анна Іванівна Кагальняк – це видатний психолог, яка має ступінь доктора наук. Це людина з великої літери, яка працювала певний час в нашому університеті і зробила великий внесок у розвиток як Факультету соціальної та психологічної освіти, так і психологічної науки в цілому. Саме на нашому факультеті є аудиторія, яка присвячена її імені. Та це ще не все. Також факультет кожного року присуджує найталановитішим студентам-відмінникам стипендію імені Анни Кагальняк.

І ось тепер, 13 вересня 2017 року о 14:20 в 401 аудиторії , наші студенти мали змогу познайомитись з сином цієї визначної людини – це австралійський викладач, кандидат фізико-математичних наук Андрій Якович Оленко.

В Австралії він працює уже досить давно і вирішив поділитися своїм досвідом з нами. Розповідав Андрій Якович про Австралію як країну для життя, про її систему освіти та про те, чим безпосередньо займається він і його університетська кафедра. Ця розповідь була дуже цікавою та змістовною. Студенти отримали багато корисної інформації та велику кількість позитивних емоцій.

Сподіваємось, що це була не остання наша зустріч.


Фото новини: