Зустріч студентів факультету з начальником управління праці та соціального захисту

2 листопада 2018

30 жовтня 2018 року до факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини завітала начальник управління праці  та соціального захисту – Кучер Галина Михайлівна.

Понад десятиріччя між Уманським державним педагогічним університетом ім. Павла Тичини та управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради заключено Угоду про спільну діяльність.

Вже не перший рік університет делегує своїх студентів на педагогічну практику для того, щоб ознайомити їх з особливостями роботи по наданню соціальних послуг громаді м. Умань.

Цього разу начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер ознайомила студентів зі структурою управління та основними напрямками роботи галузі, спектром соціальних послуг, новинками в законодавстві.

Зі слів студентів,  зустріч  виявилась дуже корисною і продуктивною. Студенти подякували Галині Михайлівні за організовану зустріч та теплий прийом з надією на подальшу співпрацю та впровадження нових технологій в розбудову соціальної політики міста і країни.


Фото новини: