Зустріч із представником Асоціації «Інклюзивного реабілітаційно-соціального туризму»

7 вересня 2017

Напевно усі відвідувачі нашого сайту знають, що наш факультет співпрацює з багатьма організаціями міста Умані та інших міст України. Представники цих організацій періодично відвідують Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини і зокрема факультет соціальної та психологічної освіти. Тут вони читають цікаві та змістовні лекції для наших студентів.

Саме така зустріч відбулася 6 вересня 2017 року  в актовій залі нового корпусу університету. А завітала  до нас людина, яка має великий досвід роботи у соціальній сфері – це виконавчий директор Асоціації «Інклюзивного  реабілітаційно-соціального туризму», а також заслужений працівник соціальної сфери України  Каштан Сергій Миколайович. Це людина, яка знає як покращити життя людей з особливими потребами, знає як принести їм радість, дарує таким людям тепло та віддає часточку свого серця.

Спілкуючись з ним, студенти відчули, що професії психолога та соціального робітника є дуже важливими для суспільства. Він розповів багато цікавої інформації, а головне змістовної та потрібної для нашої подальшої діяльності. Усі студенти були зацікавлені його розповіддю.

Сподіваємось, що це була не остання наша зустріч.