Калейдоскоп подій ФСПО-2018: Підведення підсумків проведення благодійної акції «Серце до серця»

15 січня 2019

Вже кілька років поспіль Уманський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді долучається до проведення Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

 У нинішньому році, за ініціативи Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», по всій Україні, зокрема і в Уманському районі, з 2 по 22 квітня 2018 року проводилась ХIІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Акція проходила під гаслом «Почуй світ» та була направлена на збір коштів для закупівлі медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху.

До проведення акції долучились волонтери із числа учнівської молоді Родниківської ЗОШ, Ладижинської ЗОШ, Сушківської ЗОШ, Доброводівського НВК, Гереженівського НВК, Собківського НВК та волонтери студентської соціально-психологічної служби Уманського державного педагогічного університету  ім. Павла Тичини. В ході акції волонтери здійснювали збір коштів для дітей із вадами слуху в спеціальні скриньки та кожному, хто долучався до акції дарували логотип фонду – червоне сердечко.