Калейдоскоп подій ФСПО-2018: Реалізація програми з інклюзивного туризму «Подорожуємо без бар’єрів»

23 січня 2019

В межах реалізації програми «Подорожуємо без бар’єрів» учасники ІІ студентського конкурсу проектів з інклюзивного туризму отримали можливість відвідати Буцький каньйон на річці Гірський Тікич.

Організатори екскурсійної подорожі прагнули на практиці реалізувати ідею інклюзивного туризму – створити умови для рекреації усіх учасників групи, зокрема студентства з інвалідністю. Звичайно, що це нелегке завдання, враховуючі скелясті місцини каньйону та відсутність будь-яких допоміжних архітектурних засобів. Та завдяки професіоналізму екскурсовода та допомозі волонтерів мета була досягнута. Адже подорожі відкривають перед нами новий світ, нові можливості  і нових себе.

Тож усі учасники групи мали змогу познайомились як з історією селища, так із розташованими залишками ймовірно рукотворної споруди з величезних брил граніту, що дуже подібні до всесвітньовідомого Стоунгенджу.

Організатори програми щиро дякують заслуженому працівнику соціальної сфери Каштану Сергію Миколайовичу за фінансову підтримку проекту.