Калейдоскоп подій ФСПО-2018: ФЕСТИВАЛЬ ТВОРЧОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ОРГАНІЗАТОРІВ

5 лютого 2019

У передостанній день осені, 29 листопада, на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулося феєричне свято молодості та педагогічної майстерності – Фестиваль творчості майбутніх педагогів-організаторів.

У фестивалі взяли участь 5 команд, які презентували державне підприємство «Український дитячий центр «Молода гвардія», державне підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек»», дитячий оздоровчий табір «Артек – Буковель», дитячий табір «Таємниці цивілізації» та Центр дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй» управління праці та соціального захисту Уманської міської ради.

Розпочався фестиваль з візитівки таборів, яка дала можливість глядачам познайомитися з особливостями роботи педагогів-організаторів. Кожна команда використала весь арсенал засобів – танці, пісні, відеоряд, інсценізацію, театр тіней, щоб максимально передати глядачам атмосферу, яка панує в кожному із закладів оздоровлення та відпочинку.

Особливий шквал позитивних емоцій викликала ігротека, під час проведення якої глядачі стати активними учасниками фестивалю. Команди показали майстер-клас роботи із залою. Жоден не зміг залишитися пасивним спостерігачем, всі були активними, позитивними та з радістю виконували правила гри.

Пісенний конкурс дав можливість насолодитися найкращими піснями, відчути глибину душі кожного табору.

По завершенню фестивальної програми з вітальним словом звернулися: Гнатюк Оксана Володимирівна – відповідальна за стажування студентів та педагогічну практику в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, Мельник Світлана Миколаївна – заступник начальника управління праці та соціального захисту Уманської міської ради, Кравченко Оксана Олексіївна – декан факультету соціальної та психологічної освіти та Роєнко Світлана Олександрівна – заступник декана з практичної підготовки студентів.

Кожен з них відзначив яскравість студентських виступів, творчий підхід, вміння працювати з аудиторією, підтримувати один одного, бути єдиною студентською родиною.

Бажаємо студентам і надалі не втрачати молодечого запалу, залишатися такими ж яскравими, енергійними та креативними!