Калейдоскоп тренінгових практик

22 квітня 2019

Нещодавно на базі факультету соціальної та психологічної освіти для студентів денної та заочної форми навчання було проведено калейдоскоп тренінгових практик, в рамках якого було організовано три майстер класи:

  1. Використання методу гештальт-терапії в процесі психологічного консультування, який провела кандидат психологічних наук, викладач кафедри психології, практикуючий психолог-консультант, психотерапевт в гештальт підході, арт-терапевт, ведуча трансформаційної гри «Колесо Життя», ЗМІ-експерт, спікер і організатор міжнародних фестивалів розвитку особистості, тренер з психологічного консультування, супервізор Благодир Наталія Филимонівна.
  2. Казкотерапія та лялькотерапія як методи психологічної допомоги в процесі інклюзії та інклюзивного туризму, який провела Ольга Діденко – арт-терапевт, фахівець відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму Центру надання соціальних послуг м.Умань, арт-терапевт, керівник творчої студії «Майстерня Радість»
  3. Художня творчість як засіб психологічної корекції в роботі з дітьми та підлітками. Був проведений Найдюк Людмилою – арт-терапевтом, викладачем живопису інклюзивно-ресурсного центру «Пролісок» м.Умань, Кочержинської ЗОШ та дитячого садочка, керівником студії живопису «АРТ-ХОУМ».

Фото новини: