КАРПАТСЬКИЙ ВІРАЖ

16 липня 2017

«Карпатський віраж» – таку назву мала осіння зміна позаміського табору «Артек-Буковель» 2016 року. Цього року змін було дві, тому оздоровитись та відпочити тут змогли діти з Луцька та Івано-Франківська. Путівки до табору діти отримали за свої досягнення у різних видах діяльності (перемоги у спортивних змаганнях, написання робіт з української мови та досягнення в науковій сфері).

У таборі на дітей чекали такі заходи: відкриття зміни, спортивні змагання, спортивно-розважальна гра «Швидше. Вище. Сильніше», підйом на гору Буковель, творчі конкурси, творчі бенефіси, ерудит-марафон «Острів знань», флешмоб «Артек-Буковель – країна дитинства», гала-концерти, різноманітні квести, дискотеки, боулінг, аерохокей, змагання з футболу, настільні ігри скеледром, екстрим-парк та різноманітні гуртки.

«Артек-Буковель» – це місце, де розкриваються таланти, де можна проявити себе, побороти власні страхи. На осінній зміні ми з дітьми написали пісню присвячену Артеку, і отримали можливість записати її. Тепер ця пісня є однією з артеківських і має назву «Артек наш рідний».

За досягнення у творчих конкурсах, бенефісах та змаганнях діти мого загону отримали можливість покататися на новій розвазі, яка має назву «Зіп лайн».

У таборі ти переживаєш з дітьми їхні взлети та падіння, знаходиш нових друзів, допомагаєш дітям здійснювати їхні мрії. Хочеться сказати про те, що діти настільки творчі на різносторонні, що в них ще нам є чому повчитись. За цю осінню зміну ми разом зустріли дві пори року – осінь і зиму, оскільки Буковель порадував нас снігом.

Це була насичена, незабутня та просто чудова осінь.

Мельничук Анна,

студентка 45 групи

факультету соціальної

та психологічної освіти