КОНКУРС «ВЧИТЕЛЬ РОКУ – 2017»

1 лютого 2017

вчитель року

27–28 січня 2017 року у комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» відбувся ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017». У конкурсі, після здобуття перемоги на І і ІІ (шкільних та районних/міських) етапах, узяли участь 92 кращих учителя початкової школи, біології, інформатики та музичного мистецтва із усіх районів та міст Черкаської області.

Учасники фінального туру проводили конкурсні уроки, презентували власну педагогічну ідею, розробляли та захищали творчі проекти, демонстрували рівень володіння сучасними технологіями навчання у процесі проведення майстер-класу «Я роблю це так».

Вже традиційно до роботи конкурсного журі у номінації «Вчитель початкової школи» запрошується Осадченко І. І. – д. пед. н., професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту факультету соціальної та психологічної освіти нашого університету. Інна Іванівна свого часу, працюючи на посаді вчителя початкової школи, також у 2002 р. була переможницею обласного етапу конкурсу «Вчитель року», а за результатами Всеукраїнського етапу увійшла до 10-ки кращих учителів початкової школи України.

У результаті одностайного голосування членів журі переможницею обласного етапу конкурсу у номінації «Вчитель початкової школи» було обрано Созонтову Аллу Олексіївну, вчителя початкової школи Монастирищенського навчально-виховного комплексу «Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Ерудит» Монастирищенської районної ради.

Зичимо їй успіху, творчої наснаги та нових звершень на теренах педагогіки!