Концерт до Дня Закоханих

16 лютого 2018

«Я тебе кохаю». Різні віки, різні мови… все різне. Єдине- кохання. Найкращими словами, що причаїлися в найпотаємніших глибинах сердець, передають закоханні  одне одному свої почуття, розповідають про радість та щастя, про тугу та біль. Саме кохання – джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї одвічної  теми зверталися художники, скульптори, філософи, композитори.

До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання. Кохання-одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів. Кохання панує над світом. Воно поза віком і часом.

Усім в залі були роздані сердечка і  спробували поєднати серця наших студентів! Так от хлопцям і дівчатам в залі, ми роздали серця з номерами. Найнеочікуванішою несподіванкою свята було  те що учасники не знали про те що будуть приймати участь, усі учасники були вибранні навмання.

Також наші джентльмени мали ряд завдань серед яких освідчитись своїй коханій , та висловити свою любов компліментами,  усі пари з легкістю справились зі своїми завданнями.

Кохайте і будьте коханими. І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Чекайте світлого і чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтесь і вірте в це всією душею.


Фото новини: