Концерт до дня Святого Миколая «Гостини у Миколая»

21 грудня 2016

1

19 грудня 2016 року в актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся благодійний концерт за підтримки декана факультету соціальної та психологічної освіти О.О. Кравченко. Його організовано і проведено в межах святкування Дня Святого Миколая на допомогу дітям з малозабезпечених сімей.

2

3

4

Ініціатором заходу стала к.п.н., ст. викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Тетяна Коляда та студенти 45 та 45с групи факультету соціальної та психологічної освітиУманського державного педагогічного  університету імені Павла Тичини, які вирішили відзначити свято добрими справами. Окрім того, студенти таким способом реалізовували на практиці ІНДЗ з предмету «Основи сценарної роботи соціального педагога».

5

6

7

У цей день здавна прийнято дарувати подарунки дітям, тому студентами факультету соціальної та педагогічної освіти було організовано благодійну ярмарку, а зібрані кошти витрачено на подарунки дітям з малозабезпечених сімей.

8

9

10

На ініціативу університетського коллективу відгукнулися небайдужі меценати, представники фонду «Воля», які також підготували дітям подарунки.

11

12

13

Приємно було бачити, як швидко зал заповнювався чималою кількістю поціновувачів прекрасного, які знайшли час для того, щоб відвідати цей захід. Програма складалась з акторських, вокальних та хореографічних номерів, які представляли талановиті діти  нашого міста серед яких: Богдан Мануйлов,  Софія Крішко, Наталія Коляда, Мішель Коваленко, Олександра Буряк та прогресивна молодь університету: Каламанич Андрій, Топольник Ольга, Ігор Коваль, Вова Петрик.

14

15

16

Вразили глядача своїми виступами: Народний аматорський ансамбль сучасного танцю «Візаві» (керівник – к.п.н., доцент Андрощук Л.М.) та хореографічна майстерня «GutDenseFamily» (керівник – І. Гут). Чи не найвдалішим у роботі студентів було те, що у сценарії вони прописали участь у концерті дітей із залу.

17

18

19

20

Це викликало масу позитивних емоцій як у самихдітей, так і у їхніх батьків та гостей заходу. Самими активними учасниками виступів із залу стали учні початкових класів Уманської ЗОШ№1.Усе разом створювало атмосферу гармонії та любові. Юні артисти дарували глядачам своє тепло, і ця енергія добра передалася в зал.