Круглий стіл за підсумками семестрового навчання студентів факультету у Поморській академії в Слупську (Польща)

21 березня 2019

20 березня 2019 року на факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся круглий стіл, на якому обговорили результати семестрового навчання студентів у Поморській академії в м. Слупську (Польща).

У круглому столі взяли участь: студенти 2 та 3 курсів, студентка 2 курсу – Топольник Ольга  та заступник декана з міжнародної діяльності, к. пед.н. – Бойко Ольга Миколаївна.

Зустріч пройшла в надзвичайно дружній атмосфері, Топольник Ольга дуже цікаво презентував свою розповідь про навчання в Поморській академії, яка зацікавила студентську аудиторію та викликала жваве обговорення. Студентів цікавили перспективи навчання, умови проживання та можливість туристичних подорожей по Польщі. Ознайомились із форматом навчання, методиками викладання та науковою діяльністю академії. Дізнались про переваги та недоліки закордонного навчання та порівняли його з навчанням в нашому університеті. Важливою складовою обміну було володіння польською мовою, адже викладання предметів, спілкування з викладачами та матеріали навчання були польською мовою. Також дізнались про систему оцінювання та в якому форматі проходить сесія в академії. Дізнались про можливості та досвід подорожування країнами Європи.

Все це дало можливість дізнатись більше про закордонне навчання за програмами академічного обміну.


Фото новини: