«Ліга педагогів-2019»

28 травня 2019

24-26 травня 2019 року в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» відбувся яскравий професійний форум – ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Ліга педагогів». Участь у якому взяли команди двох університетів – Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, до складу команди входили і студенти факультету соціальної та психологічної освіти Абдрахімов Максим та Бурлака Юрій та Житомирського державного університету імені Івана Франка, а також команди Вищого навчального комунального закладу «Балтське педагогічне училище», Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені М.Грушевського та ВНКЗ «Білгород-Дністровське педагогічне училище».
Організатори «Ліги педагогів» – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини та ДП УДЦ «Молода гвардія» задумали, створили і вже втретє реалізовують цей форум, щоб продемонструвати, як упроваджуються в практику сучасні педагогічні технології та форми освітньо-виховної роботи з дітьми.
За результатами усіх конкурсних випробувань, кубки переможців «Ліги педагогів-2019» отримали команди Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та ВНКЗ «Балтське педагогічне училище», нагороджували переможців голова журі, декан факультету соціальної та психологічної освіти, доктор педагогічних наук, професор Кравченко Оксана Олексіївна та Генеральний директор УДЦ “Молода Гвардія” Лебединський Едуард Броніславович.
.

Із захопленням молоді педагоги зустріли яскравого гостя фестивалю-конкурсу – композитора, режисера, ігровика-аніматора Йосипа Чуприка (Yo-Yo). Спершу майстер-клас, а згодом видовищна шоу-програма «Star Drive!», безперечно, не просто запам’ятаються учасникам «Ліги педагогів», а й запалять у них гарячі, невтомні, енергійні іскри любові до своєї справи, демонструючи, що спілкування з дітьми може приносити надзвичайні емоції!

Вітаємо наших студентів з перемогою та бажаємо успіхів.

 


Фото новини: