Літня педагогічна практика: Настановча конференція

19 травня 2016

IMG_20160517_113010

17 квітня 2016 р. відбулася настановча конференція до літньої педагогічної практики для студентів 22, 23, 24, 25, 25с, 26 та 37 груп  факультету соціальної та психологічної освіти.

У роботі конференції взяли участь: заступник декана з організації практичної підготовки, к. пед. н., доц. кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Роєнко С. О., к. пед. н., старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Гребінь Л. О., к. психол. н., доц. кафедри психології Вахоцька І. О., старший викладач кафедри психології Демчук О. А., викладач кафедри психології Гичко Ю. В. та викладач кафедри психології Лівандовська І. А.

IMG_20160517_112422

Із вступним словом до студентів звернулася Роєнко С. О. Вона зазначила, що особливість даної практики полягає в тому, що освітня система оздоровчих закладів принципово відрізняється від формату навчальних закладів, де студенти вже мали можливість проходити практику. Суттєва відмінність полягає в тому, що в навчальному закладі студент працює з уже сформованим колективом, а в оздоровчому закладі необхідно приділити особливу увагу створенню тимчасового колективу, враховуючи соціальний досвід дітей, умови життя та виховання, місцевість проживання (сільська, міська).

IMG_20160517_112431

Під час проходження літньої педагогічної практики студенти включаються в коло реальних проблем професійної праці педагога-організатора, вожатого, ознайомлюються з реальним змістом та обсягом їх роботи.

Із завданнями, визначеними програмою практики, та вимогами, що висуваються до оформлення звітної документації, ознайомили студентів методисти.Із завданнями, визначеними програмою практики, та вимогами, що висуваються до оформлення звітної документації, ознайомили студентів методисти.

IMG_20160517_112444

Також студенти були ознайомлені з правилами техніки безпеки під час проходження практики.

Бажаємо студентам на належному рівні виконати завдання програми практики та отримати позитивний досвід роботи в умовах табірної зміни.