Літня практика в дитячому таборі «Таємниці цивілізації»

9 вересня 2016

1

Дитячий табір – це не тільки заклад дитячого дозвілля, який призначений для оздоровлення, відпочинку і розвитку дітей, а місце де ти знаходиш нових друзів, однодумців, отримуєш нові враження, позитивні емоції, заряд шаленої енергії та здійснення мрій.

gxcoq97frpw

Цього літа все так і було, разом зі своєю командою ми робили все неможливе, щоб усі хто побував в чудовому таборі «Таємниці цивілізації» залишилися щасливими та задоволеними. Наш табір знаходиться на Закарпатті – мальовнича природа, свіже повітря, гори, водоспади, де постійно розповідають легенди та не забувають про українські традиції. Кожен день у таборі був насиченим, яскравим та позитивним, жоден день не був схожим на попередній.

axvpdinkike

Гарний настрій на весь день забеспечувала танцювальна зарядка, потім по плану у нас проходили цікаві квести на території табору, також ми ходили на гірську річку, де проходили масові ігри . А ще ми обожнювали походи та екскурсії на водоспад Скакал, до замку Шенборнів, на поляну ідолів, мукачівський замок Паланок та замок Сент-Міклош.

ipayjc9pyj8

Щодня проводилися такі клуби: мафія, курс виживання, рукоділля, акторська майстерність, малювання, фітнес та інше. Ввечері всі готувалися до тематичних вечірніх заходів, перевтілювалися в різних героїв, танцювали запальні танці, співали пісні та закінчували дискотеками 80-х, White and Black party, Kids party.

z9epwxjkpzm

Особливістю кожного вечора була казка, не просто казка, яку читали нам у дитинстві перед сном, а притча, яка налаштовувала нас на наступний день і заставляла замислитися про сьогоднішній, яким він був та чого навчив кожного з нас. Команда аніматорів завжди готова дарувати свою любов, посмішки та теплі обійми.