Літня практика в Центрі дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй»

21 липня 2016

1

Наш перший день практики, був просто чудовим. Познайомшись з дітками, ми здружились з ними, та придумали назву нашої “банди” “Радісні смурфики”. Ми гарно проводимо час. Діти, пропонували ігри, та з радістю грали ігри, які пропонували ми. Виявилось, що найбільше, вони полюбляють гру “квач”.

2

3

Ми, студенти, поринули у дитиство і з цікавістю бігали з дітлахами. Також ми грали такі ігри як: “Козаки-розбойніки” , ” Совушка” , “Бажання” , “Слова”, “Крокодил” та ще багато іншого.

Оскільки було дуже жарко, ми з дозволу їхніх батьків, влаштували день обливання. Набравши в пляшки воду, поставили на сонце, щоб вона нагрілась. Потім бігали та обливались нею. Діти були дуже щасливі, і ми разом з ними.

4
5

Приємно те, що разом з ними, ми відчуваємо себе дітьми. Вони з задоволенням чекають нас. Приходять раніше, та просять залишитися ще. Наші Смурфики з цікавістю приймали участь у бесіді про паління.
Зізнаємось, ми боялись, що діти не підуть з нами на контакт, та виявилось навпаки. Наші радісні смурфики, тепер наші маленькі друзі.

6

8