Літо з Барвограєм

2 липня 2019

Студенти факультету соціальної та психологічної освіти спільно із викладачами факультету і фахівцями Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради організовують цікаве дозвілля для уманських школярів.
Проходячи педагогічну практику на базі Центру дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй», майбутні соціальні працівники та психологи  забезпечують для дітей змістовну програму літнього відпочинку.
В кожному мікрорайоні нашого міста школярі із радістю поспішають на ігрові майданчики до студентів факультету, щоб спільно пограти в різноманітні ігри, рухливі чи пізнавальні, помалювати, весело та з користю провести вільний час. Групові розваги чи настільні ігри, флешмоби чи спортивні змагання, конкурси або тренінги – для кожного учня знайдеться в «Барвограї» заняття до душі.
Організовуючи дозвілля дітей, студенти факультету намагаються творчо підходити до цієї справи, враховують вікові та індивідуальні особливості школярів, їхні уподобання та інтереси.
Тож бажаємо, щоб літня пора року стала для дітей періодом активного відпочинку та пізнання, а для студентів – часом професійного ставлення і розвитку.

Фото новини: