Навчальна: ознайомча практика студентів у реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради

12 листопада 2019

Студенти факультету соціальної та психологічної освіти в межах проходження навчальної: ознайомчої практики відвідали Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради

У ході знайомства із закладом, студенти дізналися, що комплекс повністю обладнаний високотехнологічною апаратурою для надання сучасних фізіотерапевтичних послуг і повного комплексу водних процедур. Штат висококласних фахівців і система медичного консультаційного супроводу дає змогу отримати послуги на рівні кращих санаторно-курортних закладів України.

Працівники закладу розповіли студентам, що учасники АТО з м. Умань (мають прописку) можуть отримати послуги у закладі безкоштовно. Учасники АТО з інших населених пунктів України можуть отримати послуги за умови укладення договору між місцевими органами самоврядування і оплати цих послуг з місцевого бюджету.

Знайомство із закладом справило на дітей велике враження, адже дехто із студентів зацікавилися у реабілітаційній інноваційній програмі комплексу та поглибили власні уявлення про фахову підготовку.


Фото новини: