Навчальна програма «Гендерна рівність та вибори»

23 травня 2018

В Тренінговому центрі управління навчанням учасників виборчих процесів при Центральній виборчій комісії розпочався триденний навчальний тренінг за методологією BRIDGE на тему «Гендерна рівність та вибори», в якому взяли участь представники Секретаріату ЦВК, працівники органів Державного реєстру виборців, а також представники громадських організацій та викладачі закладів вищої освіти.

Протягом тренінгу учасники обговорюють важливість забезпечення участі жінок у виборах не тільки у якості виборців, а й у якості кандидатів, розвиток стратегії заохочення їх участі у політичних процесах, а також розглядають виборчий процес у розрізі гендерних питань.

Фасилітатори тренінгу Альона Доля, Сергій Сержан,  та Люба Лук’янцева допомагали учасникам опанувати інструменти гендерного мейнстрімінгу та забезпечення представництва жінок у політиці, методи застосування гендерних квот у виборчих системах та підходи до просвітницьких кампаній.

Тренінг організовано IFES Ukraine та Центральна виборча комісія – Central Election Commission of  Ukraine за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та Посольства Великої Британії в Україні.

Гендерний центр


Фото новини: