Навчально-методичний семінар

10 травня 2018

У рамках співпраці територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району та факультету соціальної та психологічної освіти відбувся навчально-методичний семінар щодо питань якісного надання соціальних послуг та соціальної допомоги вдома. У роботі семінару взяли участь викладачі факультету, соціальні працівники та соціальні робітники, а також студенти, які нині проходять виробничу практику.

На особливостях спілкування з особами, які мають розлади психіки, акцентувала увагу Марченко К. І., лікар-психіатр Уманської лікарні №2 (психіатричної). Доповідь викликала жваве обговорення, соціальні робітники ставили конкретні питання, що сприяло виробленню алгоритму дії в певній професійній ситуації.

Роєнко С. О., к. пед. н., доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, ознайомила присутніх з перспективним планом подальшої співпраці між факультетом соціальної та психологічної освіти та територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг).