Навчально-практичний семінар для студентів-практикантів

25 березня 2016

DSC_6859

Протягом 17-18 березня 2016 р. проходив навчально-практичний семінар для студентів-практикантів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. У роботі семінару, співорганізатором якого виступило державне підприємство «Український дитячий центр «Молода гвардія»», взяли участь педагоги-організатори, методисти, адміністрація УДЦ «Молода гвардія», студенти та викладачі УДПУ.

У холі університету була продемонстрована фото-виставка «Молода гвардія – майданчик професійного зростання».

DSC_6833

У рамках проведення презентації УДЦ «Молода гвардія» виступив Бездень В. М. (заступник генерального директора з виховної роботи), який ознайомив з концепцією діяльності та основними аспектами посади педагога-організатора. На особливостях підготовки педагога-організатора до роботи саме в УДЦ «Молода гвардія» акцентувала увагу Вольчева Г.  А. (методист І категорії ДП УДЦ «Молода гвардія»).

DSC_6893

По завершенні презентації відбувся перший тур відбору педагогів-організаторів. Було сформовані групи, які продовжили наполегливу боротьбу під час проведення навчально-практичних майстер-класів.

Студенти в умовах реального часу вчилися створювати загоновий куток та загонову атрибуцію, опрацьовували технологію вибору органів самоврядування, вчилися здійснювати колективно-творче планування та ін. Чимало позитивних емоцій відчули студенти, коли долучилися до проведення ігрової діяльності. Участь у практичних майстер-класах дала можливість студентам випробувати себе на вміння швидко та творчо виконувати поставлені завдання, злагоджено працювати в тимчасовому колективі.

DSC_6885

DSC_6838

Вітаємо студентів факультету соціальної та психологічної освіти а саме: Бородієнко Валентину (16 група), Горбатюка Віктора (22 група) та Комар Карину (22 група), які гідно пройшли всі етапи відбору та отримали квиток на навчання у Всеукраїнській школі педагогічного працівника закладу оздоровлення та відпочинку, яка розпочне роботу з 14 травня в УДЦ «Молода гвардія».

DSC_6848