Навчання для молоді за програмою “Активні Громадяни Британської Ради”

7 жовтня 2019

У 2019 р. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини виборов можливість долучитися до реалізації міжнародного проекту «Активні громадяни» – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини приєднався до Всеукраїнського марафону проведення тренінгів за програмою «Активні Громадяни». Відтак, 30 вересня 2019 р. на факультеті соціальної та психологічної освіти був проведений тренінг для студентської молоді. За результатами усі учасники отримали сертифікати міжнародного зразка, брендову продукцію (блокноти та олівці). А найголовніше знайшли нових друзів та з користю провели свій час.


Фото новини: