Найкращі студенти-науковці факультету

21 березня 2019

Навчання на факультеті соціальної та психологічної освіти це не тільки лекції, семінари, практики є дещо набагато цікавіше, ми маємо унікальну можливість розвиватися, відкривати у собі щось нове.
Сьогодні б ми хотіли познайомити Вас з Кокошою Антоніною, яка цього року отримала ступінь магістра з напрямку підготовки 231 Соціальна робота, та яскраво проявила себе як молодий науковець :

Чим тобі запам’ятались роки навчання на факультеті?

  • Не буду оригінальна, якщо скажу, що студентські роки – найкраща пора у житті. Мої роки навчання на факультеті запам’ятались пізнавальними заняттями, веселими буднями, цікавими розмовами з найкращими викладачами, які завжди підтримували та допомагали у будь-яких ситуаціях. Студентське життя було настільки насичене, що у перші тижні після канікул ми намагалися реалізувати максимум заходів, аби повернутися у вир активних студентських буднів. Вдячна факультету за те, що була можливість для саморозвитку: участь у найрізноманітніших конкурсах, олімпіадах, форумах, конференціях, семінарах, постійні подорожі до мальовничих куточків України. Звичайно, за роки навчання змінювались інтереси, але незмінним захопленням була і залишається – наука.

Чому саме наука?

  • Наука для мене – це можливість донести світу власні ідеї щодо вирішення актуальних наукових проблем. Свою наукову діяльність розпочала ще на І курсі, як член Студентського наукового товариства, а в подальшому очолювала його протягом 3 років. Основним напрямом у моєму магістерському дослідженні було визначення важливості наукової складової у процесі здобуття вищої освіти. Тепер з упевненістю можу сказати, що наука стала невід’ємною частиною мого життя.

Щоб ти хотіла сказати тим, хто лише планує вступати?

  • Абітурієнтам хотіла б побажати використати свої студентські роки сповна, щоб кожен наступний день не був схожий на попередній, активності в усіх сферах діяльності. Звичайно, кожен обирає те, що йому ближче: дозвілля, спорт, мистецтво, чи як для мене, наука – головне, аби те, чим ви будете займатись приносило максимум задоволення. Найважливіше – не змарнуйте шанс стати частиною великої сім’ї, найкращого факультету соціальної та психологічної освіти.

Фото новини: