Найрозумніший ФСПО-2019

14 лютого 2019

Студенти факультету соціальної та психологічної освіти весь час доводять, що вони надзвичайно талановиті та креативні. А після проведеного інтелектуального шоу молоді люди показали всім, що вони також і НАЙРОЗУМНІШІ. Допомогу в підготовці до інтелектуального шоу надали професорсько-викладацький склад та співробітники факультету.

У змагання включилось 10 студентів.

Право підведення підсумків було покладено на високоповажне журі, до складу якого увійшли заступник декана з навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Левченко Наталія Володимирівна, заступник декана з виховної роботи кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри  соціальної педагогіки та соціальної роботи  Бондаренко Галина Василівна ,заступник декана з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри  соціальної педагогіки та соціальної роботи Матрос Ольга Олександрівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Ольховецький Сергій Миколайович, голова студентського наукового товариства  Новак Анастасія

Учасники гідно презентували себе у конкурсі «Візитка», розповіли про свої захоплення та одноголосно висловили побажання: «Нехай переможе найкращий!» Так і сталося!

У першому турі перед конкурсантами було поставлено нелегке завдання – відповісти на 20 обов’язкових запитань, вибравши один з чотирьох варіантів відповідей, з чим успішно впоралось 6 студентів, які й перейшли до другого туру, у якому учасникам потрібно було презентувати проект на соціально значущу тематику. Послідовність участі у цьому турі визначалася за допомогою дешифратора, з чим студенти напрочуд швидко впорались. До трійки фіналістів за досягнутими результатами увійшли Кулик Вероніка, Компанієць Микола, Ратушняк Оксана.

У третьому турі учасники відповідали на запитання заздалегідь вибраних ними категорій. Студенти стартували у фіналі знову ж таки за результатами дешифратора. Перед учасниками відкрилось кольорове поле: вони мали рівно 30 секунд, щоб запам’ятати клітинки, забарвлені в їхній колір. Беззаперечним переможцем інтелектуального шоу «Найрозумніший» стала  Ратушняк Оксана.  Всі учасники інтелект-шоу отримали дипломи та пам’ятні подарунки.


Фото новини: