Настановча конференція до навчальної: професійно-орієнтованої практики

26 лютого 2020

Практична підготовка поряд з навчальними заняттями і самостійною роботою є однією із важливих форм організації навчального процесу, від якості якої залежить конкурентоздатність випускників закладів освіти на ринку праці.

Тому під час навчання в університеті студенти проходять навчальні та виробничі практики.

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася настановча конференція до проходження навчальної: професійно-орієнтованої практики, у роботі якої взяли участь студенти 3 кусу, які навчаються за спеціальністю: Соціальна робота.

Роєнко С. О., заступник декана з практики, зазначила, що цей вид практики дасть можливість студентам ознайомитися з особливостями роботи закладів соціальної сфери, їх цілями, напрямами роботи та особливостями надання допомоги та захисту різним категоріям населення.

До відома студентів була доведена інформація про тривалість і терміни проходження практики, особливості її проходження.

Під час конференції студенти мали можливість отримати відповіді на запитання, що стосувалися виконання завдань практики. Зокрема, вони ознайомилися із завданнями, визначеними програмою практики, та вимогами до оформлення звітної документації.

Бажаємо студентам-практикантам на належному рівні виконати завдання практики та отримати позитивний досвід від взаємодії з різними категоріями населення.


Фото новини: