Настановча конференція з державної практики для студентів 155 групи

7 вересня 2016

1

Важливу роль в удосконаленні професійної підготовки майбутніх фахівців належить практиці, яка виступає органічною частиною навчально-виховного процесу і забезпечує поєднання психологічної готовності й теоретичної підготовки майбутніх соціальних педагогів та практичних психологів з їх майбутньою професійною діяльністю. Практика також сприяє формуванню у студентів уміння застосовувати в педагогічній діяльності науково-теоретичні знання, здобуті при вивченні суспільних, загально-педагогічних і спеціальних дисциплін, розвитку інтересу до педагогічної та наукової діяльності.

2 вересня 2016 року для студентів 155 групи денної форми навчання відбулася настановча конференція з державної практики.

IMG_20160902_115042

У роботі конференції взяли участь відповідальна за стажування студентів та педагогічну практику по університету Гнатюк О. В., адміністрація факультету (декан Кравченко О. О., заступник декана з практичної підготовки студентів Роєнко С. О.) та доцент кафедри психології Данилевич Л. А., яка виконуватиме функції групового керівника та методиста з психології.

З привітальним словом до студентів звернулася Кравченко О. О., яка наголосила на важливості практики для професійного становлення студентів,  та побажала належним чином виконати завдання практики. Також вона наголосила, що у рамках співпраці між факультетом соціальної та психологічної освіти та державним підприємством «Український дитячий центр «Молода гвардія»» студенти отримали унікальну можливість проходити практику на базі «Молодої гвардії». Студенти-практиканти будуть залучені до проведення в таборі таких тематичних змін як «Нове покоління» та «Козацькими шляхами».

IMG_20160902_113317

Гнатюк О. В. ознайомила студентів зі структурою закладу, особливостями проведення навчально-виховної роботи та специфікою роботи педагогів-організаторів та вчителів-предметників.

До відома студентів була також доведена інформація про тривалість і терміни проходження державної практики. Студенти ознайомилися із завданнями, визначеними програмою практики, та вимогами до оформлення звітної документації.

Для студентів був проведений інструктаж з техніки безпеки під час проходження державної практики

Бажаємо студентам-практикантам на належному рівні виконати завдання практики, отримати позитивний досвід та яскраві враження.

Нехай Вам щастить у реалізації визначених завдань!!!