Настановча конференція з літньої практики

14 травня 2018

10 травня 2018 р. відбулася настановча конференція з літньої практики для студентів ІІ курсу факультету соціальної та психологічної освіти.

Зі вступним словом до студентів звернулася заступник декана з практичної підготовки студентів Роєнко Світлана Олександрівна, яка зазначила, що літо – це не лише відпочинок, а й гарна нагода поповнити свої знання, вдосконалити практичні і теоретичні навички, отримані під час навчального року.

Кравченко Оксана Олексіївна, декан факультету соціальної та психологічної освіти, висловила сподівання, що студенти зуміють закріпити теоретичні знання на практиці, відчують переваги обраної професії та радість від спілкування з дітьми. Також декан зазначила, що студенти мають можливість долучитися до проекту, спрямованого на формування ціннісних орієнтирів та утвердження національно-патріотичної свідомості дітей та молоді. Студенти-практиканти у рамках проходження мають розробити та провести ряд тренінгових занять з національно-патріотичного виховання. 

Лівандовська Інна Антонівна, викладач кафедри психології, озвучила основні завдання літньої практики, серед яких: оволодіння уміннями організовувати і проводити оздоровчу, соціально-виховну, просвітницьку, дозвіллєву діяльність дітей та підлітків в умовах неформальних груп, об’єднань, клубів, загонів; поглибити теоретичні знання, отримані із професійно-орієнтованих дисциплін, вчитися застосовувати їх на практиці; здійснювати просвітницьку та профілактичну роботу; оволодіти різними формами та методами індивідуальної та групової тощо.

Іващенко Катерина Віталіївна, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, акцентувала увагу на вимогах щодо оформлення звітної документації та на необхідності дотримуватися правил техніки безпеки під час проходження практики.

Бажаємо нашим студентам творчих успіхів та приємних вражень від успішного проходження практики!