Настановча конференція з навчально-виховної практики

18 березня 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У системі професійної підготовки психолога важлива роль належить різним видам практик. Вони є органічною частиною навчально-виховного процесу, забезпечуючи поєднання теоретичної підготовки майбутніх психологів з їх практичною діяльністю в психологічних службах різного профілю.

16 лютого 2016 р. відбулася настановча конференція до навчально-виховної практики для студентів 22, 23 та 24 груп (напрям підготовки: 6.030103 Практична психологія) факультету соціальної та психологічної освіти.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Мета навчально-виховної практики полягає у формуванні професійної позиції майбутнього психолога, його світогляду, стилю поведінки, професійної етики; ознайомленні студентів з основними напрямками діяльності психолога.

Із завданнями, визначеними програмою практики, та вимогами, що висуваються до оформлення звітної документації, ознайомила студентів викладач кафедри психології Боднар В. І.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На необхідності дотримання правил з техніки безпеки наголосила Роєнко С. О., заступник декана з організації практичної підготовки.

Для студентів другого курсу це перше активне наближення до реальної професійної діяльності. Тож побажаємо їм успішного виконання програми практики, творчої наснаги та позитивного досвіду!