Настановча конференція з практики

4 березня 2021

02 березня 2021 року відбулася настановча конференція до практики для здобувачів вищої освіти Р/23, З/31, 41 та 42 груп в режимі онлайн-зустрічі на платформі Zoom.

На зустрічі були присутні:

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, заступник декана з практичної підготовки Світлана Олександрівна Роєнко;

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Вікторія Павлівна Ісаченко

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ірина Олександрівна Карпич

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інна Григорівна Гончар

Світлана Олександрівна представила студентам групових керівників з практики, повідомила терміни проходження та бази практики,  ознайомила з метою та програмою виробничої: зі спеціальності практики.

Студенти Р/23, 41 та 42 груп будуть проходити виробничу: зі спеціальності практику в закладах соціальної сфери з 15 березня по 25 квітня 2021 року.

Інна Григорівна ознайомила студентів З/31 групи із програмою навчальної: професійно-орієнтованої практики, висвітлила мету та завдання практики, охарактеризувала звітну документацію, яку студенти повинні підготувати під час проходження практики.

Студенти З/31 будуть проходити навчальну: професійно орієнтовану практику в управлінні Пенсійного фонду України з 15 березня по 25 квітня 2021 року.


Фото новини: