Настановча конференція з практики для студентів 4 курсу

14 лютого 2018

Суттєву роль у забезпеченні умов для формування готовності майбутніх фахівців до професійної діяльності відіграє організація та проходження практики.

Саме виконання завдань програми практики сприяє формуванню у студентів уміння застосовувати в професійній діяльності науково-теоретичні знання, здобуті при вивченні суспільних, загально-педагогічних і спеціальних дисциплін, розвитку інтересу до педагогічної та наукової діяльності. Також практика дозволяє створити цілісне уявлення про сутність та специфіку роботи, освоїти норми етичної поведінки, допомагає у виборі майбутньої сфери працевлаштування відповідно до власних здібностей та інтересів.

8 лютого 2018 року для студентів 4 курсу факультету соціальної та психологічної освіти було проведено настановчу конференцію до практики. У роботі конференції взяли участь адміністрація факультету, викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, а також кафедри психології, які виконуватимуть функції групових керівників та методистів.

Декан факультету Кравченко О. О. наголосила на необхідності відповідального ставлення до виконання програми практики. Вона зазначила, що студенти-практиканти повинні бути готовими до творення, до творчості. Адже практика – це є гарна нагода заявити про себе як про кваліфікованих та вмотивованих фахівців.

Роєнко С. О., заступник декана з практики, ознайомила студентів із основними положеннями проходження стажерської та виробничої практик. До відома студентів була доведена інформація про тривалість і терміни проходження. Студенти ознайомилися із завданнями, визначеними програмою практики, та вимогами до оформлення звітної документації.

Рекомендації щодо реалізації завдань з психології надала доцент кафедри психології Шеленкова Н. Л. Студенти дізналися про перелік документів, які вони повинні підготувати після закінчення практики.

Також був проведений інструктаж з техніки безпеки під час проходження практики.

Бажаємо студентам-практикантам на належному рівні виконати завдання практики, отримати позитивний досвід та яскраві враження.

Нехай Вам щастить у реалізації визначених завдань!!!