I – II ЗМІНА “Я – УКРАЇНЕЦЬ І Я ЦИМ ПИШАЮСЬ!”

I – II ЗМІНА “Я – УКРАЇНЕЦЬ І Я ЦИМ ПИШАЮСЬ!”

(2014-2015 РР.)

Інтелектуально- розважальне шоу “Я люблю Україну”

Свою роботу національно-патріотичний табір “Дія” урочисто  розпочав 24 вересня 2014 року. Дату початку діяльності вибрано не випадково, вона обумовлюється тим, що «24» – взагалі особлива дата для нашої країни, адже саме 24 серпня наша держава отримала незалежність.

24 вересня 2014 року в актовій залі нового конкурсу університету факультет соціальної та психологічної освіти спільно зі Студентським науковим товариством організував інтелектуально-розважальне ток-шоу “Я люблю Україну”. Воно проходило у формі конкурсу,  в якому змагалися за титул знавця рідного краю.

Під час І та ІІ зміни табору було проведено ряд акцій, головною метою яких стало піднесення національного духу та  національно-патріотичне виховання молоді, зокрема було організовано та проведено такі акції:  “Люби Україну – одягни блакитно-жовту стрічку”, “Ми діти України – ми за мир”, “Печиво побажань”, “Я – українець і я цим пишаюсь!”, “Україна єдина”, “Отримай браслет – підтримай солдата”, “Прапор побажань”.

У рамках роботи змін також проводились тематичні фотосесії “Україна понад усе”, благодійні ярмарки, конкурси, екскурсії, лекції з нагоди відзначення важливих подій з історії української державності.

Однією з найяскравіших подій стали “Козацькі забави”, яку організували учасники табору “ДІЯ” разом з Студентською соціально-психологічною службою організували для дітей з Центру соціально-педагогічної реабілітації у місті Умані маленький розважальний і водночас пізнавальний квест у Білогрудівському лісі під назвою “Козацькі забави”. Студенти проводили цікаві завдання для малечі. Завдання були найрізноманітніші від стрибків у мішках, до складного лабіринту. Діти проявляли кмітливість, спритність, логічність мислення. Було море сміху, яскравих вражень.