Команда УДПУ імені Павла Тичини увійшла у 10-ку фіналістів програми «Healthy Challenge»

3 червня 2019

Команда Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини увійшла у 10-ку фіналістів програми «Healthy Challenge», організаторами якої є програма CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» спільно з UNFPA та Фонд ООН в галузі народоноселення. Healthy Challenge – це пілотна програма з популяризації здорового способу життя серед молоді, яка навчається у ЗВО в Дніпропетровській, Черкаській, Миколаївській та Одеській областях.

Студенти університету брали участь у різноманітних квестах, спортивних змаганнях та естафетах (тиждень фізичної активності); проводили заходи щодо залучення молоді до раціонального харчування та здорового способу життя (тиждень раціонального харчування). Протягом тижня репродуктивного здоров’я обговорювали питання здоров’я, планування сім’ї, профілактики ВІЛ та інфекцій, які передаються статевим шляхом.

Заходи тижня ментального здоров’я розкривали проблеми психічного здоров’я, можливих заходів профілактики психічних розладів серед найбільш вразливих груп населення, питання попередження булінгу, навчання толерантного ставлення до людей. 4 червня 2019 року команда УДПУ захищатиме проект у м. Дніпро.

Бажаємо успіху нашій команді!


Фото новини: