На кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи відбулися попередні захисти кваліфікаційних робіт магістрантів ІІ року навчання

23 листопада 2020

На кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи відбулися попередні захисти кваліфікаційних робіт магістрантів ІІ року навчання, спеціальності 231 Соціальна робота, заочної (13.11.2020 р.) та  денної (19.11.2020 р.) форм навчання у форматі ZOOM – конференції.

          Так, до попереднього захисту кваліфікаційних робіт магістрантів заочної форми навчання було допущено 13 студентів 261 групи (ОП «Соціальна робота (Соціально-психологічна реабілітація)») та 5 студентів 262 групи (ОП «Соціальна робота. (Управління соціальним захистом)»).

          До попереднього представлення результатів своїх досліджень долучились і студенти денної форми навчання: 23 студенти 261 групи (ОП «Соціальна робота (Соціально-психологічна реабілітація)»), 5 студентів 262 групи (ОП «Соціальна робота. (Управління соціальним захистом)») та 9 осіб 263 групи (ОП «Соціальна робота. (Молодіжна робота)»).

          Усім здобувачам було запропоновано упродовж 5-7 хвилин оприлюднити тему своєї кваліфікаційної роботи та коротко презентувати результати наукового дослідження. Після доповіді студенти отримували ще декілька питань від викладачів та студентів.

          Відзначимо вражаючу активність студентів та їх дисциплінованість, наполегливість у подоланні технічних проблем та завзятість у захисті своєї наукової позиції. Бажаємо успіхів магістрантам та науковим керівникам на їх творчому шляху до отримання диплома магістра!


Фото новини: