На факультеті соціальної та психологічної освіти вперше відбулося засідання предметної комісії для проведення процедури визнання результатів навчання для здобувачів освіти у неформальній освіті

4 березня 2021
На факультеті соціальної та психологічної освіти вперше відбулося засідання предметної комісії для проведення процедури визнання результатів навчання для здобувачів у неформальній освіті.
Такими стали здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти «доктор філософії» за освітньо-науковою програмою «Соціальна робота» (гарант проф. Н.М. Коляда).
Предметна комісія працювала у складі: Кравченко О.О., д.пед.н., проф., декан факультету соціальної та психологічної освіти; Коляда Н.М., д.пед.н., професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; Кочубей Т.Д.,  д.пед.н., професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; Клименко Ю.А., д.пед.н., професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.
За результатами обговорення предметною комісією прийнято рішення про визнання результатів навчання у неформальній освіті з дисципліни «Науковий семінар» для здобувачів третього освітньо-наукового рівня «доктор філософії» (спеціальність 231 Соціальна робота): Поліщук Олені Романівні та Молоченко Інні Анатоліївні.

Вітаємо із успішних новим досвідом!!!


Фото новини: