На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулося Урочисте засідання з нагоди Дня науки

20 травня 2019

З нагоди Дня науки та за вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки було відзначено  професорсько-викладацький склад факультету.

Зокрема, за найбільші наукові досягнення протягом 2018 року було відзначено: доктора педагогічних наук, професора, проректора з інноваційних досліджень та європейської інтеграції Коляду Наталію Миколаївну, доктора педагогічних наук, професора завідувача кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Коберника Олександра Миколайовича та доктора педагогічних наук, професора кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, декана факультету Кравченко Оксану Олексіївну.

За успішний захист кандидатської дисертації відзначено таких викладачів, як Коблик Віталій Олександрович, Байда Світлана Петрівна, Гуртовенко Наталія Вікторівна.

За видання грунтувного наукового дослідження – монографії, відзначено Гончар Інну Григорівну, Кудлу Марію Валеріївну, Ольховецького Сергія Миколайовича.

За керівництво науково-дослідною лабораторією нагороджено кандидата психологічних наук, доцента, в.о. завідувача кафедри психології Діхтяренко Світлану Юріївну, доктора педагогічних наук, професора, професора кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Осадченко Інну Іванівну, кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Бойченко Валентину Василівну та за керівництво центром родинного виховання нагороджено кандидат педагогічних наук, доцента, доцента  кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Полєхіну Вікторію Миколаївну та інших.

За керівництво перспективною науковою школою «Актуальні проблеми  освіти і виховання : історія, сучасність, перспективи» відзначено доктора педагогічних наук, професора, професора кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Кочубей Тетяну Дмитрівну.

Також відзначено викладачів, які підготували студентів-переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та олімпіад – кандидата психологічних наук, доцента, доцента кафедри психології  Вахоцьку Ірину Олександрівну, кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Стеценко Надію Миколаївну та кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Ткачук Ларису Василівну, кандидата психологічних наук, доцента, доцента кафедри психології Данилевич Ларису Арсентіївну, кандидата психологічних наук, доцента, доцента кафедри психології Шеленкову Наталію Леонідівну, кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Левченко Наталію Володимирівну та кандидата педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Албул Ірину Володимирівну.

Не залишилися і без уваги самі студенти-переможці та учасники Всеукраїнських олімпіад та конкурсів наукових робіт, зокрема, нагороджено таких студентів  факультету, як: Чупіну Катерину, Цихоню Світлану, Калюженко Аліну, Вариводу Андрія, Загоруйко Віолетту та Компанійця Миколу.

Цьогорічна Урочиста академія засвідчила, що факультет соціальної та психологічної освіти має висококваліфікований науково-педагогічний колектив.


Фото новини: