Ознайомча лекція для першого курсу від СПСС

13 вересня 2017

12 вересня в актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пройшла ознайомча лекція для першого курсу від студентської соціально-психологічної служби, яка розповідала першокурсникам про свою діяльність та структуру.

Метою даної лекції було залучити першокурсників до волонтерської роботи і дати визначення самого поняття «Студентська соціально-психологічна служба».

Ознайомлювали студентів з роботою служби її координатор  Дацько Роман та заступник декана з волонтерської роботи, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Гребінь Лілія Олегівна.

Першокурсники мали змогу ознайомитися з широким спектром соціально-психологічної діяльності служби і переглядали відео фрагменти з найкращими моментами волонтерської роботи. Всі отримали багато позитивних вражень і  вже скоро сподіваємось в студентській соціально-психологічній службі з’являться нові обличчя з новими ідеями, які будуть творити добро задля блага суспільства…