Онлайн-конференція із випускницею факультету, екс-координатором студентської соціально-психологічної служби Ольгою Подгорною

17 травня 2017

15 травня в рамках днів Польщі на факультеті соціальної та психологічної освіти було проведено онлайн-конференцію із випускницею факультету, екс-координатором студентської соціально-психоологічної служби  Ольгою Подгорною.

 У конференції взяли участь викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Бойко Ольга Миколаївна та Войтовська Алла Іванівна і студенти 410 групи. В межах  конференції учасники мали змогу збагатити свої знання про Польщу та дізнатись особливості польських звичаїв і традицій.

Ольга поділилась своїми враження від культурної столиці Польщі – Кракова, розповіла про перспективи працевлаштування та навчання в Польщі за програмами обміну студентів. Не менш цікавими і захоплюючими були її спогади про Україну,  в яку вона має намір повернутись, адже дома краще ніж у гостях.

 

Студенти розповіли про те, чим зараз живе факультет та університет, що нового з’явилось, які форми роботи на сьогодні є актуальними у ССПС.

Також були підняті питання соціальної роботи в Україні та Польщі, що є спільного та відмінного та які нові технології запроваджує Польща в галузі інклюзивного туризму, що тільки починає зароджуватись в Україні.

 

Така форма проведення конференцій має позитивні результати та є досить ефективною у плані обміну досвідом. Тому пізнавайте нове, подорожуйте та збагачуйтесь знаннями.