Патріотичне виховання запорука успішного студентського життя

5 вересня 2018

Розуміючи важливість та актуальність питання патріотичного виховання, для студентів факультету соціальної та психологічної освіти було проведено ознайомчу лекцію. Своїми власними знаннями та напрацюваннями поділилась доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Осаченко Інна Іванівна.
В ході лекції використовувались: мультимедії та психологічні прийоми під час активного діалогу із студентами, які в свою чергу вносили свій інтерактив в лекцію, роблячи її специфічно-цікавою, одночасно демонструючи тему лекції та один із психологічних методів обговорення.
Головними питаннями лекції, вони ж були і темою: «Що можу зробити для України я особисто?» та «Що я можу зробити особисто для себе?». Саме ці актуальні питання були максимально розкриті не тільки лектором, а й самими студентами під час активного їх обговорення.
Така співпраця викладача зі студентами-першокурсниками, щодо обговорення різних тем, є максимально ефективною і для роботи самих студентів, і для засвоєння лекційного матеріалу. Як очікуваний результат: задоволені студенти, зроблений перший крок до розкриття свого потенціалу, і як основа, вмотивування до здобутку нових знать та розвитку самого себе.


Фото новини: