Похід в Білогрудівський ліс

19 вересня 2024

   18 вересня 2024 року відбувся незабутній захід, який не лише додав барв до студентського життя, але й сприяв згуртуванню першокурсників, залишивши яскраві спогади та підвищивши їх мотивацію. Наш факультет живе активно, насичено та цікаво.
Щорічний похід першокурсників до Уманської приміської лісової зони «Білогрудівський ліс» вже став доброю традицією факультету соціальної та психологічної освіти. Цього року до нього долучилися студенти 2-го та 3-го курсів, що зробило захід ще масштабнішим і більш насиченим. Разом із кураторами Ольгою Бойко, Лілею Моргай, Максимом Скочко, Ольгою Матрос, Юлією Підвальною та Студентською радою було організовано цікаву програму, де першокурсники мали змогу ближче познайомитися один з одним, продемонструвати свої здібності, повеселитися та активно відпочити.
Програма заходу включала ігри, вікторини, презентації груп та творчі майстер-класи, спрямовані на розвиток командної роботи та креативного мислення. Незважаючи на складні часи, пов’язані з війною, цей рік не став винятком – ми зберігаємо наші традиції та продовжуємо підтримувати дух єдності та взаємопідтримки. Особливу подяку висловлюємо представниці Студентської ради Людмилі Мельник за чудову організацію дозвілля.     Дякуємо першокурсникам і всім учасникам заходу! І, звичайно, ми безмежно вдячні нашим захисникам із ЗСУ за можливість жити, навчатися та творити в мирному тилу.
На завершення заходу декан факультету соціальної та психологічної освіти, професор Оксана Кравченко, урочисто нагородила всі групи грамотами за активну участь, лідерські якості, відповідальність та креативний підхід до громадського життя факультету, побажавши всім нових досягнень, натхнення та успіхів у навчанні й житті.