Представники факультету взяли участь у тренінгу у рамках підготовки експертів НАЗЯВО з акредитації освітніх програм

29 жовтня 2019

Представники факультету соціальної та психологічної освіти: доктор педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кірдан Олена Леонідівна, аспіранти 1 та 2 року навчання Олена Поліщук та Максим Скочко взяли участь у дводенному тренінгу у рамках підготовки експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитації освітніх програм на базі Білоцерківського національного аграрного університету.

Перший тренувальний день відкрив голова НАЗЯВО Квіт Сергій Миронович, яким було окреслено місію акредитаційного процесу та його парадигму. Навчання проходило у формі аналізу та обговорення звіту самооцінювання університету, симуляції візитів та зустрічей, розв’язання кейсів.

Протягом другого робочого дня майбутні експерти показали командну роботу в обговореннях та представленні результатів дискусій.

Величезна подяка професійним тренерам Тетяні Димань та Лесі Карпук за їх професіоналізм, за вміння активізувати та згуртувати цільову аудиторію, за позитивний настрій та гарні враження!

Основною метою тренерів було донести до нас, майбутніх експертів те, що експерт – не ревізор, а друг, який відзначить сильні сторони освітньої програми та підкаже сторони «розвитку».


Фото новини: