Представники факультету соціальної та психологічної освіти взяли участь у онлайн конференції INCLUSIVE INSPIRATION

3 березня 2021

Представники держбюджетної теми “Соціально-психологічна реабілітація дітей та молоді з особливими освітніми потребами засобами інклюзивного туризму” факультету соціальної та психологічної освіти взяли участь у онлайн конференції INCLUSIVE INSPIRATION, що відбувалась 25 та 26 лютого 2021 року.

Організаторами виступили представництво Британської Ради в Україні.

Під час конференції розглядались наступні питання:

– Архітектурна доступність: Чому це важливо? (Cпікери: Слава Балбек, balbek bureau та Людмила Нецкіна, Центр реабілітації «Гармонія»)

– Робота з інклюзивними проєктами: Зроби сам! та  тренінг з фандрейзингу для інклюзивних проєктів (Cпікерка: Ольга Шелест, Благодійний фонд «Даруємо радість» , Аліна Кропачова, Майстерня «Амічі»

– Фемінізм сьогодні: виклики та здобутки (Cпікерки: Ольга Дячук та Нарміна Стрішенець, UN Women/HeForShe Ukraine)

– Права підлітків та молоді (Cпікерка: Яна Панфілова, Teenergizer)

– Стандарти інклюзивності в роботі молодіжних центрів (Cпікерка: Олена Подобєд-Франківська, Асоціація молодіжних центрів України)

Під час конференції зібрались представники різних професій та ентузіастів, які поділились своїм унікальним досвідом у створенні інклюзивних практик та проєктів. Подія фокусувалась на політиці Рівних можливостей, розмаїття та інклюзивності Британської Ради, в широкому розумінні всіх аспектів інклюзивності та антидискримінації за будь-якими з наступних ознак: вік, ґендер, релігія, інвалідність, сексуальна орієнтація та приналежність до різних етносів та рас.


Фото новини: