Презентація першої в Україні платформи для волонтерів

25 вересня 2019

Нещодавно в м. Умань відбулась презентація першої в Україні платформи для волонтерів «Ліга волонтерів», участь в якій взяли керівники і представники органів місцевого самоврядування, громадської організації «Рух ЧЕСНО», волонтерських організацій міста.

На заході було детально проаналізовано діяльність волонтерських організацій Умані та відзначено їх активну життєву позицію. «Останніми роками в місті значно активізувався волонтерський рух. Волонтери не лише допомагають українській армії, але й у проведенні спортивних та культурно-освітніх заходів, реалізації різних соціальних проектів», – сказала заступник міського голови, секретар виконавчого комітету Любов Плотнікова.

Вікторія Драч, проектна менеджерка Руху ЧЕСНО, презентувала безкоштовну онлайн-платформу для активних громадян “Ліга волонтерів” (https://changer.in.ua). За допомогою цього порталу небайдужі уманчани зможуть взяти участь у заходах з благоустрою міста, соціальних, культурних проектах та ін. Користувач платформи може як створити певну подію та запрошувати волонтерів, так і зареєструватись у якості волонтера та брати участь у вже створених подіях.

Любов Плотнікова подякувала представникам Руху ЧЕСНО за можливість більшої комунікації уманських волонтерів з однодумцями з інших регіонів України та закликала присутніх долучитись до онлайн-платформи «Ліга волонтерів».


Фото новини: