Пісенний вернісаж 2017

3 березня 2017

1

З великим успіхом пройшов VІІІ загальноуніверситетський співочий фестиваль-конкурс студентів та викладачів «Пісенний вернісаж – 2017». Засновниками і організаторами фестивалю-конкурсу співочого мистецтва стали студрада університету, профком університету, Центр культури і дозвілля «Гаудеамус» (голова оргкомітету — режисер-постановник народного театру драми і комедії та фундатор фестивалю-конкурсу Наталія Алексеєва).

DSC_6546

Згідно положення про фестиваль-конкурс співочого мистецтва, метою його були пропаганда української пісні та привернення суспільної уваги до патріотичної пісні. Й слід наголосити: своє завдання фестиваль-конкурс виконав — розкрив творчі здібності учасників та створив творчу атмосферу для цікавого спілкування між учасниками, керівниками та глядачами!

DSC_6567

Учасниками конкурсу стали усі бажаючі: студенти та викладачі з різних факультетів університету. На суд журі представлялись твори різних жанрів і на будь-яку тематику. Єдиною вимогою до конкурсної програми було виконання твору українською мовою.

У конкурсі взяли участь 29 вокалістів і 1 ансамбль  з 12 факультетів.

DSC_6698

DSC_6701

Честь  факультету соціальної та психологічної освіти  на конкурсі представляв студент 4 курсу Дацько Роман з  проникливою піснею «Мамо, тобі низесенько вклонюсь», який вразив своїм виконанням суддів та за результатами  їхніх оцінок, виборов перемогу у номінації «Золотий чоловічий голос».

DSC_6772

Конкурс, якого так довго чекали, закінчився, залишивши по собі приємні враження і гарний настрій. Але головне — він вкотре довів, що в нашому університеті навчаються талановиті й активні, яскраві й славні студенти.