Семінар-тренінг «Права людини та гендерна рівність»

28 березня 2017

Представники Центру гендерної освіти (Алла Войтовська – координаторка Центру та Катерина Алтиннік – студентка ІV курсу) були запрошені на тренінг «Права людини та гендерна рівність» в м. Черкаси  за  підтримки Програми розвитку  ООН в Україні і Міністерства закордонних справ  Данії.

Учасники отримали інформацію про особливості національного законодавства у сфері захисту прав вимушених переселенців (ВПО), поняття гендерної рівності, ознайомились з практикою роботи Офісу Уповноваженого ВР з прав людини та можливостями співпраці.

Організатор – Ресурсний центр для вимушених переселенців, який об’єднує Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, ГО «КримSOS», Проект «Без кордонів» ГО «Центр Соціальна Дія»/ініціативу «Дім друзів», ГО «Центр громадянської просвіти «Альменда», ГО «Центр зайнятості вільних людей», ВБФ «Право на захист», БФ «Рокада», ГО «Кримська діаспора», ГО «Центр громадянських свобод», Донецьку обласну організацію «Комітет виборців України» та реалізується за підтримки проекту Програми Розвитку ООН «Зміцнення потенціалу Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини».