СНТ БУЛО ПРОВЕДЕНО ЗУСТРІЧ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ НА ТЕМУ: «СТВОРЕННЯ ВДАЛОГО СОЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТУ ТА ТОНКОЩІ STARTUP ІДЕЙ»

24 листопада 2017

Студентським науковим товариством факультету було проведено зустріч зі студентами І курсу. Тема зустрічі «Створення вдалого соціального проекту та тонкощі Startup ідей»

Для першокурсників створення соціальних проектів досить новий напрямок діяльності, тому дана зустріч допомогла краще познайомитись з усіма нюансами їх написання.

Спочатку, студенти мали можливість поділитись власними думками з приводу соціальних проектів і дати своє визначення цього поняття. На зустрічі також говорили про актуальні теми для написання соціальних проектів та створення ідей для startuр. Не одноразово, увага студентів була звернена на вимоги оформлення своїх пропозицій.

Для того, щоб практично можна було прослідкувати структуру соціального проекту, студенти пропонували теми, які б хотіли реалізувати, після чого, за результатами відкритого голосування обирали найбільш вдалий. В результаті голосування перемогла назва «Чисте довкілля для жителів Умані». Щоб висвітлити всі тонкощі соціального проекту було виокремлено 10 кроків, які стануть стартом у його написанні.

Таким чином було реалізовано як теоретичну так і практичну складові створення соціальної ініціативи.

За словами самих першокурсників, дана зустріч була для них актуальною, адже, зовсім скоро, стартуватиме конкурс соціальних проектів в якому вони зможуть показати усі свої знання, отримані на зустрічі із учасниками СНТ.