СОЦІАЛЬНО-ПРОФЕСІЙНА МОБІЛЬНІСТЬ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ

14 грудня 2016

Poland Ukraine High Resolution Puzzle Concept

Заступник декана з міжнародної діяльності факультету соціальної та психологічної освіти, кандидат педагогічних наук – Бойко Ольга Миколаївна взяла участь в Міжнародній конференції молодих науковців, аспірантів та студентів «СОЦІАЛЬНО-ПРОФЕСІЙНА МОБІЛЬНІСТЬ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ», яка відбулась 5 грудня 2016 р. в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова.

hhnifpiulkg

У рамках конференції проректором Вищої лінгвістичної школи м. Ченстохова (Польща) Яношем Куком було презентовано умови участі в програмі «Подвійний диплом», що дає можливості для реалізації спільних проектів між університетами, навчання та викладання за кордоном для студентів і викладачів.

pj3zxhqik-w

Також, за програмою конференції було обговорено перспективи для випускників після отримання дипломів та заслухано доповіді студентів, які наразі навчаються у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова та Вищої лінгвістичної школи  м. Ченстохова за програмою «Подвійний диплом».

s4ezlujpryy

Участь в програмі «Подвійний диплом» WSL надає  статус студента європейського Вузу, та відкриваєте перед ним унікальні можливості брати участь в усіх грантах, програмах і стипендіях, котрі передбачаються для осіб, що навчаються в Європейському Союзі.