«Соціально-психологічна підтримка осіб що опинились в СЖО: досвід Польщі»

25 травня 2018

Міжнародна конференція «Україна і Польща: минуле, сучасне, майбутнє» продовжила роботу у формі секційного засідання факультету соціальної та психологічної освіти на тему «Особливості соціально-психологічної підтримки людей, які опинилися в складних життєвих обставинах: досвід Польщі», на яких учасники порушували актуальні та важливі питання розвитку освіти, науки і виховання, соціально-економічних аспектів співробітництва України та Польщі.

На секційному засіданні були виголошенні доповіді, які висвітлювали проблеми, які є надзвичайно важливими як в Україні, так і в Польщі, зокрема, бралися до уваги проблеми та перспективи науково-дослідної роботи професорсько-викладацького складу та студентів та учасники засідання обговорювали питання національно-патріотичного та статевого виховання молоді на прикладах двох країн.

Свої наукові доробки аудиторії представляли Н. В. Левченко – кандидат педагогічних наук, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи та С. П. Байда – викладач кафедри психології. 

На завершення роботи секції для усіх присутніх аспірант кафедри психології М. В. Горенко провела психологічний тренінг: Основи стрес-менеджменту в кризових ситуаціях, до якого були задіяні всі присутні на даному засіданні, як викладачі, так і магістранти факультету соціальної та психологічної освіти.

В учасників конференції залишились гарні враження та позитивні емоції, а також кожен зміг розширити сферу власних професійних інтересів та поділитись досвідом.


Фото новини: