Студенти факультету знайомляться з роботою фахівців в Уманському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

1 листопада 2019

Студенти з/12, п/11-м, р/11-м, р/12, р/21 групи факультету соціальної та психологічної освіти 30 жовтня 2019 року проходили навчальну: ознайомчу практику на базі Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді. Студенти познайомилися з начальником закладу – Тодосійчук Ольгою Олександрівною та іншими фахівцями центру. А головне вході бесіди студенти дізналися про спеціалізацію служби, зокрема на виявлення проблемних сімей, умовно ув’язнених та звільнених з місць позбавлення волі.

Ознайомилися студенти із напрямами роботи служби, а це соціальний супровід сімей, складання соціального паспорту на сім’ю, надання соціальних послуг. Директор центру озвучила студентам головну  мету діяльності, а це, сприяння у задоволенні соціальних потреб сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Дізналися і про те, що робота центру є специфічна та дещо небезпечна, адже фахівців час від часу зустрічаються з агресивно налаштованими людьми, які не йдуть на контакт. Але незважаючи ні на що, діти задоволені від зустрічі, бесіди та від отриманої суттєвої інформації, що збагатить їх багаж знань. І гордо кажуть, що вони майбутні соціальні працівники та психологи.


Фото новини: