Студенти факультету працюють в громадській приймальній комісії 2017

25 липня 2017

Приймальна комісія – це  робочий орган вищого навчального закладу, що утворюється для організації прийому вступників. Праця у такій комісії дає шанс студентам пройнятися робочою атмосферою університету. Та найголовнішим є те, що вона виховує в студентів відповідальність, спостережливість, точність та вміння зосереджуватись. Також, працюючи у великому колективі пліч-о-пліч, ми зближуємося з іншими студентами і навіть з викладачами. А ще, слід звернути увагу на те, що такий вид нашої діяльності безпосередньо пов’язаний з професією, яку ми здобуваємо.

Ви запитаєте чому? А тому, що ми працюємо з людьми, вчимося правильно з ними спілкуватися та знаходити підхід до кожного з них, адже запорукою успіху будь-якого психолога чи соціального працівника є його уміння спілкуватися та налагоджувати зв’язки з людьми!

Ось і ми, студенти-першокурсники факультету соціальної та психологічної освіти вирішили спробувати свої сили і з задоволенням почали працювати у громадській приймальні університету 2017 року. Наша робота розпочалась з 12-того липня 2017 року. Працюємо ми у будні з 08:00 до 17:00, а у вихідні дні: субота – з 08:00 до 16:00; неділя – з 08:00 до 13:00. Кожного дня ми спілкуємося з великою кількістю людей, заповнюємо безліч документів, працюємо у швидкому темпі.

Звісно, в кожного з нас, спочатку, виникали певні складнощі в роботі, але ми успішно і швидко з ними впоралися. Та в цілому, нам подобається саме так працювати, і ми сподіваємось, що ще не раз будемо мати змогу бути учасниками громадської приймальні!

Студентка 15 групи

                                                                                     Новак Анастасія