СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ СОЦІАЛЬНОЇ ТА ПСИХОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ ОТРИМАЛИ ЗАПРОШЕННЯ ДО ДИТЯЧОГО ТАБОРУ «АРТЕК-БУКОВЕЛЬ»

11 квітня 2016

Безымянный1

До нашого університету завітали Іванова Любов Анатоліївна та Світлична Ельвіна Едуардівна, представники дитячого табору «Артек-Буковель» для здійснення відбору студентів на посаду педагога-організатора на літній період в означений табір.

У відборі, який тривав протягом чотирьох днів, взяли участь студенти різних факультетів університету. Перша зустріч з представниками табору відбулась 4 квітня, під час неї студенти дізнались історію заснування «Артек-Буковель», основні засади на яких будується діяльність табору та принципи, яких повинен дотримуватися педагог-організатор. Своїм досвідом ділились також і ті студенти, які вже працювали в «Артек-Буковель», зокрема вони організовували різні ігри на знайомство між учасниками відбору та допомагали проектувати норми і правила життєдіяльності в загоні і в таборі.

Безымянный1

Безымянный

Під час відбору не відчувалось ніякої конкуренції, навпаки всі були дуже дружніми, згуртованими та намагалися допомагати один одному. Ці чотири дні пролетіли, немов одна година, але позитивних емоцій, вражень та отриманих знань набралось доволі багато.

Безымянный3

Безымянный332

Підведення підсумків старань студентів відбулось 7 квітня, де оголосили прізвища тих, хто отримав запрошення на навчання в «Школу вожатого» з 27 травня в Буковелі, а з 3 червня гордо носитиме звання педагога-організатора дитячого табору «Артек-Буковель».

Вітаємо з перемогою студентів факультету соціальної та психологічної освіти  Вагалюка Сергія (37 група), Котик Вікторію (210 група), Макарова Олексія (43 група), Мельничук Анну(36 група) та Мельничук Ірину(36 група).